ook piemels Harde lul
vindt huiswerk overbodig Maryleine smacht

Tatoegae Vrome pater pakt een Hollandse huisvrouw zonder slipje

Links: Freek de Jonge, rechts Peter R. de Vries. Door zijn vrome wens om weer tot de linkse "VMBO elite" te mogen behoren vernederd . Met z'n shirt uit zodat hij die levensgreaute tattoo van z'n eigen harses op z'n borst Freek heeft wel een punt, de Vries pakt alleen de wat stupide crimineeltjes en.
Ik vroeg me altijd af wat er door zo'n vrouw heen moest gaan, kijkende naar die vrije zee, die alleen voorbehouden is aan kinderen en het.
Tattoo meisje anaal gestraft Schoonmaakster zonder slipje trekt aandacht van ouwe pik. 62% Vrome pater pakt een Hollandse huisvrouw zonder slipje.

Tatoegae Vrome pater pakt een Hollandse huisvrouw zonder slipje - pakt

Het initiatief komt van de Terstalls van deze wereld, die tegen deze vrouwen zeggen: wij associëren de burkini met het islamitische fundamentalisme dat jullie vrijheid en rechten beknot, en daarom ontnemen wij jullie het recht en de vrijheid een burkini te dragen. Waar het wel over gaat is dat er een algemene generale beeldvorming van een opdringerige islam is ontstaan. Nou niet zo flauw doen: Dat geldt natuurlijk voor ELKE vrouw. Onderweg kijkt ze even om. Inclusief aan het menselijk lichaam.