maar Nederlandse lesbiennes komen bij
wijf mijn wijf

Knippen Amerikaanse hippie neukt hoer op kosten van don en ad

Amerikaanse hippie neukt hoer op kosten van don en ad Hoertje achter het station weggeplukt en beoordeelt voor hoerentest. 89%. Video thumbnail.
Hippie mag op kosten van Don en Ad een hoertje neuken Voor een euro gaat de broek uit, voor twee mag je neuken. 79%. Video thumbnail.
NEUKEN!?! .. Typisch dat grote Britse en Amerikaanse auteurs dat geneuzel niet .. nee dat is je teen, en doe a.u.b. sokken aan, of nagels knippen. Kom alsjeblieft niet met dat lulargument van een 'guns don 't kill . Wat een linkse hippie -kletskoek weer van Brusselmans. . Tja, ikzelf ben IT hoer.

Knippen Amerikaanse hippie neukt hoer op kosten van don en ad - (19)

Met een mooie blonde schone Nederlandse in deze reportage. Dankzij de actie van Marjet Woldhuis en Sikkom krijgt ze wekelijks Jacolien Hulshoff over de vloer. Iedereen die dit echt gelezen heeft is het er over eens dat dit een zeer bijzondere serie is. Van GTPV Groningen Thuis Pressievoetbal onder Jans naar een spits wisselen […] Nog heel even en de verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn aan. Ik zie hem er al vol trots over opscheppen tegen z'n matties.
Heb echt geen hekel aan je, en je leven zal vást niet rozengeur en maneschijn zijn geweest, maar mijn bullshit-radar blijft bij je hangen. Jij leest deze stukken, waar ik heel open ben over wat ik meemaak, wat ik uitzoek, en hoe ik dingen verklaar, en jij zoekt er lelijke dingen achter. Inmiddels is het pad ruim een half jaar gesloten en is er nog steeds geen strafproces tegen de beschuldigden, zijn meer dan driehonderd dames hun werkplek kwijt en zijn vele tienduizenden klanten de dames kwijt. De passie van de betrokkenen lijkt te zijn achtergelaten in het Oosterpark. Een kat in het nauw maar immers rare sprongen. Daarom stoor ik me aan het feit dat ze er slechts enkelen hebben uitgeplukt, en dan vooral op jacht geweest lijken te zijn naar de dvp'ers die diep ongelukkig zijn met hun werk en een hekel aan alles en iedereen hebben.