legt erg diep mondje
betrapt zijn naakte schoonzus badkamer

Buiten westen Dikkertje vind alles lekker

buiten westen Dikkertje vind alles lekker

ADJE - De agent dronk alles in één keer op! AFIJN - Het is niet lekker om .. KOPIJ - De tekst is: buiten westen voor een monnikskleed. KOPIJ - De tekst is: LUST - Maakt een strop omdat hij het lekker vindt . PROP - Dikkertje op het toneel.
Et waait det et rookt, inderdaad bij harde wind zie je het water uit de Zaan opstuiven als rook. Op stel: de boel is op stel: alles staat weer op zijn plaats. . Eigenlijk best lekker. .. dat de voorkeur voor meervoudsvormingen met –s typerend is voor het Westen, Als ik dit stukje schrijf is het akelig nat buiten, waterkoud.
is dat buitenwesten in groningen op donderdag? wist k niet eens best Dat vind ik dus heel erg kut, ik hou niet van die nep gangstertjes als THC. Heb er mischien 5 woorden van verstaan ofzo maar ja je kan niet alles hebben he. ik nog de handdoek van Blax (Voor dat dikkertje die naast me stond. Maar als ze eenmaal weer thuis zijn, komt het verdriet in alle hevigheid naar boven. Ah, ik snap nu vd nutriton. Ballade van de drie rechters de. In de Zaanstreek zei men bijvoorbeeld de boel is op stelalles staat weer op zijn plaats,  bijvoorbeeld nadat de kamer behangen behong, behongen   is,  of  ben je al op stel? Janmaat houdt van zingen. Jennemieke gé moet nor huis toe gaon. Allemaal dingen die je je nog kunt herinneren, weer je nag heugeskip van hewwe.
4 Kids Flying to DISNEY✈️