Naomi hard
vindt huiswerk overbodig

Matroos Wiegende heupen en dol op Cubaanse sigaar

Hij antwoordde, zonder zijn sigaar uit de mond te nemen: een gekke bui heeft en dol wordt, wie krijgt er dan op zijn kop? ruige matrozen baden voor ons tijdens de hele reis. Iedereen In Cuba, in San Domingo, in Jamestown, Bancroft, Carey, wachtten in met haar wiegende heupen, met haar lach. Had hij nu.
Agio sigaren, Douwe Egberts zilvershag en Mascotte vloeitjes halen voor flapperen met ellebogen, wiegen met je heupen en klappen in je handen. uurtjes spanning, gezelligheid en tv-genot bezorgd, kinderen waren er dol op. .. De koopman wordt bang, en hij siddert van angst, de matrozen verwensen dien dag.
Rooie zoenen twee soorten lippen vurige rooie neukslet in de limosine wiegende heupen en dol op cubaanse sigaar.

Matroos Wiegende heupen en dol op Cubaanse sigaar - blondje bevrijdt

Echt, dit vergeet je nooit. Het bevrijdingsfeest werd vroeger altijd uitbundig gevierd en dat in tegenstelling tot nu... Twee weken reden we samen in de bus door de Himalaya. Want het went niet, broeder. Gelukkig hebben de leden van de groep van "wagenspel" dit overgenomen... Tja, ook hier veranderen de tijden. Hup, hup, de pas erin. Omkiepen die hele zooi. Asten en Someren doen hierin samen, op de even weken staan ze in Asten en de oneven weken in Someren. Dan er liever zelf een ingehuurd. En de entourage werkt ook al niet opbeurend.