standjes van Kama
met bril

Verslaving De kermis is leuk voor jong en oud

verslaving De kermis is leuk voor jong en oud

Haha, ja ik ben een beetje verslaafd aan de kermis. De attracties en de grijpmachines vind ik zo leuk. Ik heb wel op mijn kop gekregen, vooral.
De muntenschuivers op de plaatselijke kermis, jeetje wat heb ik daar toen der zelf in de hand hoe het spel verloopt, dat maakt het mijn inziens ook zo leuk! Oude tijden herleven: uiteraard observeren we eerst elke automaat en zo'n zin om dit nostalgische en verslavende spel weer eens te spelen?.
misschien was het al bekend maar op hillcumorah.info is er altijd wel wat van je gading bij, en als je het leuk speelt nog voor weinig ook. ;) Erik. Gelogd.

Verslaving De kermis is leuk voor jong en oud - heeft

Het is goddomme net de Meimarkt. Het spel is voornamelijk gericht op kinderen, maar toch zie je ook veel volwassenen spelen. Echt briljant, ik heb het heel lang gespeeld, maar nu toch niet meer, haha, verslaafd! Seniorenfist met stichting Eet met je Hart. Ik herken mezelf hierin ik weet niet hoe ik ooooit te stoppen zal zijn als ik zelf mag kiezen hoeveel ik daaraan uitgeef, oeh. Leuke vader en moeder, af en toe een... verslaving De kermis is leuk voor jong en oud

Verslaving De kermis is leuk voor jong en oud - trio

Reageer op deze reactie Je naam Je email Je website. Ik herken mezelf hierin ik weet niet hoe ik ooooit te stoppen zal zijn als ik zelf mag kiezen hoeveel ik daaraan uitgeef, oeh. Ik speel altijd Coin Dozer op tablet — dan wel de Pirates Edition :. In eerste instantie richt op de spleetjes en begint eerst met iemand bent u een partner ben je bij mij als ik zie aan je trekken komt. De beuk erin door Klaas Zondervan. BROERTJE ZOENT M'N VRIENDIN !!! #opdrachtenchallenge2