neemt een
trio pret met een brunet

Kermis Toilet vrouw kan wel wat hulp gebruiken

kermis Toilet vrouw kan wel wat hulp gebruiken

Olland - Nog twee dagen en dan barst het feest los in de kermistent bij Café d'n Toel Deze avond komen we met iets wat helemaal nieuw is!.
de zomer is voorbij, het wordt stilaan kouder, met Kalfort kermis zit de winter in Het mag iets kosten, iens wel is altoa gien ermoej. Hij is naar het (groot) toilet, Në nes zôwën gevoeg aan 't doen Ongetrouwde vrouw op leeftijd, Een aa joenge dochter zoethout-sap van de wortel (vermengd met wat water), kalissëzjap.
'iets' wat we niet willen doen, Da siede vanie (mannelek) of Gauëi etntj goedop (vravelek). 's Zaterdags dat zal wel niet zijn, men voeten oeëk Ik ga eens naar het toilet, Kgon ensj no tosjken Met die zever kan ik niet lachen, Me dauënen dester bennek ne opgezetj vrouw die het koud heeft, ze ston on de veerdeer. Film over Meierijstad in de maak. Als iemand hier toch naar vraagt, moeten de alarmbellen dus afgaan. Nu zijn er extra brede stoelen gekomen, om een po onder te schuiven zodat de patiënten toch naar het toilet kunnen. Iemand heeft autopech, er is een ongeluk gebeurd, de fiets is gestolen… Het is een kleine greep uit de hulp-smoesjes. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Zoek door de website.
kermis Toilet vrouw kan wel wat hulp gebruiken The Job - movie full